Aksesuar Kampanyası MediaMarkt’ta Devam Ediyor

MediaMarkt, mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de başlattığı kampanya kapsamında aksesuar kategorisindeki çeşitli ürünlerde birbirinden farklı fırsatlar sunuyor. 24 Ekim’e kadar devam edecek kampanyada kulaklıklarda, şarj aletlerinde, klavye&Mouse ve daha birçok kategoriden teknolojik aksesuarlarda avantajlar sunulacak.

Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt, farklı kategori ve fiyatlardan sunduğu binlerce teknolojik ürüne ek olarak bu ürünlerin vazgeçilmez aksesuarlarında da önemli kampanyalar düzenliyor. Markanın 24 Ekim tarihine kadar sürdüreceği kampanya kapsamında aksesuar kategorisinde bulunan taşınabilir ve araç şarj cihazlarından bluetooth kulaklıklara, Mouse & klavyelerden farklı kategorilere kadar birçok ürün fırsatlarla sunulacak.

Kampanyalı ürünler arasında MediaMarkt’ın müzikseverler için hayata geçirdiği fırsatlar dikkat çekiyor. Buna göre hem kaliteli bir müzik dinleme imkanı veren hem de oldukça taşınabilir bir ürün olan Philips TAT3217WT bluetooth kulaklık 999 TL’den satılacak.

Bugün birçok insanın yaşamını kolaylaştıran ürünler arasında yer alan taşınabilir şarj cihazları da MediaMarkt’ın kampanyasında bulunuyor. Baseus Elf taşınabilir şarj cihazı 599 TL’den satılacakken TTEC SmartCharger 2.1A araç şarj aleti ise 129 TL etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

Kampanyada dikkat çeken diğer ürünler ise Mouse ve klavye&Mouse setleri oldu. Microsoft bluetooth Mouse 309 TL’den, HP 230 kablosuz klavye & mouse kombo set ise 699 TL’den satılacak.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time