50/d’li araştırma görevlilerinin kadroya alınmasını da içeren kanun teklifi, komisyonda kabul edildi

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan sözleşmeli araştırma görevlilerinin kadroya alınması ve Milli İstihbarat Akademisi kurulmasını da içeren Yükseköğretim Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi.

Windows lisansınızın süresi yakında dolacak ne demek? Lisans süresi sorunu çözümü

Windows lisansınızın süresi yakında dolacak uyarısı alıyorsanız, bilgisayarda bir donanım değişikliği gerçekleştirmiş ya da işletim sistemini kendiniz yüklemiş olabilirsiniz. Bu durumlarda lisans süresi dolacak uyarısı alınabiliyor. Peki bu sorunu nasıl çözebiliriz? İşte yapılması gerekenler…

Sahte Bir Apple Türkiye Sitesi Kuruldu!

Apple’ın resmi internet sitesine benzer bir site kuruldu ve Apple ürünleri satılmaya başlandı. Site sahipleri, kendilerini “Apple Türkiye Store” olarak tanıtıyorlar ve uygun fiyatlı ürünler satıyorlar. Tüketicilerin bu siteden alışveriş yaparken dikkatli olmaları gerekiyor.

Wi-Fi Direct Nedir, Nasıl Kullanılır?

En kullanışlı dosya paylaşım yöntemlerinden bir tanesi olarak kabul edilen Wi-Fi direct, aynı ağa bağlı cihazlar arasında herhangi bir ek uygulama ya da ek internet bağlantısı kullanmadan ve kalite kaybı yaşamadan dosya paylaşımı yapmanızı sağlar. Gelin Wi-Fi direct nedir, nasıl kullanılır gibi bu sistem hakkında merak edilen soruları tüm detaylarıyla inceleyelim.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time