Kerkük’te temel gıda maddelerinin düşük fiyatla satışından 2 bin vatandaş faydalandı

Irak’ta yerel para birimi dinarın ABD doları karşısında değer kaybetmesiyle piyasada oluşan fiyat artışlarına karşı hükümetin aldığı kararla halka ucuz yumurta, tavuk eti, süt ve un satışının başladığı Kerkük’te, yaklaşık 2 bin vatandaşın bundan faydalandığı belirtildi.

Motorine gelen 1 lira 2 kuruş indirimin ardından 65 kuruşluk yeni bir indirim daha yolda

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş hız kesmeden devam ederken, brent petrol fiyatlarında dalgalanma da sürüyor. Tüm bunların sonucu olarak benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün itibarıyla pompaya yansıyan 1 lira 2 kuruşluk indirimin ardından motorine 3 Şubat Cuma günü gece yarısından sonra 65 kuruşluk bir indirim daha yolda. Cumartesi günü geçerli olacak indirimle birlikte İstanbul’da motorinin litre fiyatı 21 lira 85 kuruştan satılacak.

Bugün 1 lira 2 kuruş indirim gelen motorine 65 kuruşluk yeni bir indirim daha yolda

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bugün itibarıyla pompaya yansıyan 1 lira 2 kuruşluk indirimin ardından motorine 3 Şubat Cuma günü gece yarısından sonra 65 kuruşluk bir indirim daha geliyor. Cumartesi günü geçerli olacak indirimle birlikte İstanbul’da motorinin litre fiyatı 21 lira 85 kuruştan satılacak.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time