Kılıçdaroğlu: Ezilen üretici olduğu zaman 85 milyonu yabancılar doyuruyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sütteki fiyat değişimine ilişkin, “Sütü 15 lira yaptınız, yem oldu 80 lira. Sütü 20 lira yaptınız, yem oldu 150 lira. Sütü 30 lira yaptınız, yem oldu bin lira. Fiyat istikrarını sağlamak lazım. Ezilen üretici olduğu zaman 85 milyonu yabancılar doyuruyor.” dedi.

Kılıçdaroğlu: “Bu ülkede huzuru getireceksek önce adaleti getirmek zorundayız”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devleti yönetenlerin adil davranmak zorunda olduğunu belirterek, “Adaletin olmadığı bir yerde huzur olmaz, adaletin olmadığı bir yerde bereket olmaz. Bu ülkede huzuru getireceksek, önce adalet için mücadele etmek zorundayız, adaleti getirmek zorundayız.

Kılıçdaroğlu: Polise Şunu Söyleyeceğiz İktidara Geldiğimizde; ‘Bütün Uyuşturucu Baronlarını Tek Tek Yakalayacaksın.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te, “Nasıl oluyor da Güney Amerika’dan, Afganistan’dan yağmur gibi uyuşturucu geliyor. Ve nasıl oluyor da iktidar, çocuklarımızın zehirlenmesine sessiz kalıyor?.. İktidar sahipleri uyuşturucu baronları ile fotoğraf çektirirse ne vali dokunuyor ona ne kaymakam ne polis dokunuyor. ‘Bir de sürgün yemeyelim’ diyor… Polis hepsini biliyor. Polise şunu söyleyeceğiz, iktidara geldiğimizde; ‘Bütün uyuşturucu baronlarını tek tek yakalayacaksın. Birisi sana telefon ederse dokunma diye, onu bildireceksin, ben onu süreceğim.’ Nereye kadar? Ta Fizan’a kadar süreceğim. Polisin elini kolunu bağlamayacaksın. Mafyanın, uyuşturucu baronlarının bu kadar çöreklendiği bir yerde biz sessizliğimizi korursak evlatlarımızın geleceğini yok ediyoruz demektir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmişte atılan “Muhtar bile olamaz” manşetlerini hatırlatıp gazetecileri uyardı: Kendinize ayar verin ayar

7. Anadolu Medya Ödülleri’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmişte gazetelerin kendisi hakkında attığı “Muhtar bile olamaz” manşetleri hakkında konuştu. Erdoğan, “Ufkunuz o kadar dar ve kısır ki, muhtar bile olamaz dediğiniz kişi cumhurbaşkanı oldu. Önce bu başlıkları atanlara bir şeyi hatırlatmak lazım; kendinize ayar verin ayar.” dedi.

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time