iQOO Neo 7 iddialı geliyor: Cihaz, Geekbench’te görüntülendi!

Akıllı telefon dünyasına kazandırdığı modellerle önemli bir kullanıcı kitlesi yakalayan iQOO, amiral gemisi akıllı telefonlarıyla başarısını arttırarak sürdürüyor. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren şirket, yeni amiral gemisi modeli iQOO Neo 7 için son günlerini sayıyor.

iQOO Neo 7, 12 GB RAM ve Dimensity 9000+ işlemciyle geliyor

Daha önce önemli kaynaklardan sızıntı bilgileri yayınlanan iQOO Neo 7, dün performans testi platformu Geekbench’te görüntülendi. V2231A model numarasına sahip modelin MediaTek’in Dimensity 9000+ işlemcisiyle geleceği tekrar doğrulanmış oldu.

MediaTek Dimensity 9000+, son dönemde akıllı telefon dünyasının yükselen işlemcilerinden birisi halini aldı. Şirketin Snapdragon 8+ Gen 1’in rakibi olarak çıkarttığı işlemci, AnTuTu platformunda en yüksek performansa sahip akıllı telefonun işlemci koltuğunda yer alıyor. İşlemci, şimdi de iQOO Neo 7 ile geliyor

Yeni iQOO modelinin Geekbench’te ortaya çıkan bir diğer özelliği ise 12 GB RAM’i oldu. Ayrıca raporda cihazın kututdan Android 13 ile geleceği belirtiliyor. Daha önce elde edilen bilgilere bakılırsa akıllı telefon, 120 W hızlı şarjlı 5.000 mAh batarya ile donatılacak.

iQOO Neo 7’nin arka panelinde üçlü bir kamera dizilimine yer verilmesi bekleniyor. Ana kamerasında 50 Megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IMX766v kullanılacak. Şirketin diğer kameralarda ultra geniş açılı sensör ve derinlik sensörü kullanacak. Ancak piksel ölçüleri henüz bilinmiyor.

Ön tarafta ise 6.78 inç 120Hz özellikli bir AMOLED ekranın olması bekleniyor. Optik ekran altı parmak izi okuyucu ile geleceği belirtilen modelde ödeme özelliğine sahip NFC teknolojisi de yer alacak. Son olarak iQOO cihazının bu ay içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Peki siz yeni iQOO modelini nasıl buldunuz? Türkiye’ye gelmesi halinde tercih edermisiniz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time