Kripto YouTuber ‘BitBoy’ eski SEC patronunu rüşvet almakla suçluyor!

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) blockchain şirketi Ripple’ı yasadışı olarak XRP jetonları sattığı için dava ettiği uzun süreli bir yasal savaşın ortasında, düzenleyiciye karşı yeni suçlamalar ortaya çıktı.

Kripto YouTuber ‘BitBoy’ eski SEC patronunu rüşvet almakla suçluyor!

Olduğu gibi, ‘BitBoy Crypto’ YouTube kanalının arkasındaki kişi olan Ben Armstrong, 9 Ekim’deki tweet’inde eski SEC Direktörü William Hinman’ı Ethereum’u (ETH) bir emtia ilan etmek için rüşvet almakla suçlayarak eleştirdi.

Ona göre, “William Hinman kesinlikle rüşvet kabul etti. Bu açık.” Bununla birlikte, “en büyük 3 holdinginin XRP, ADA ve ETH olduğunu ve ben taraf tutmayı reddediyorum” diyerek kriptolar arasında seçim yapmayı da reddediyor. Hepsi kazanıyor.”

Alanda düzenleyici netlik ihtiyacı

Armstrong, bu suçlamalarla, daha önce bir dizi tweet’te bu konuya değinen Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson’ın yorumlarına atıfta bulundu. Diğer şeylerin yanı sıra, Ripple’ın Ethereum’a göz yummak için SEC’e rüşvet verildiğini önermek yerine daha iyi düzenleyici netlik için tartışmaya odaklanması gerektiğini belirtti:

“Yolsuzluk iddialarını analiz etmek, Ethereum’un da SEC tarafından dava edilmesi gerektiğini, ancak ilişkilerden dolayı olmadığını ima ediyor gibi görünüyor. Ancak bu, kripto para birimlerinin anlamsız bir çerçeveye zorlanması sorununu herhangi bir şekilde nasıl çözüyor?”

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time