Kullanıcılardan Instagram’a çağrı: Ne olur bu özelliği getirme!

Sosyal medya uygulamaları arasında son derece sert geçen bir rekabet söz konusu. Ancak herhalde birbirine üstünlük kurmak isteyenler arasındaki en çetin mücadele için Instagram ve TikTok’u örnek gösterebiliriz.

Aslında şu an için Insragram kaçan, TikTok ise kovalayan taraf ancak dengelerin her an değişebileceğini her iki taraf da çok iyi biliyor. İşte bu yüzden Instagram, elinden geleni ardına koymayarak platform için sürekli farklı özellikler üzerinde çalışıyor. Bununla birlikte, her yeni özelliğin kullanıcılar tarafından beğenildiğini söylemek de son derece güç. Nitekim gündeme bomba gibi düşen son çalışma, bir grup Instagram kullanıcısından yoğun tepki aldı.

Kullanıcılardan Instagram’a çağrı: Ne olur bu özelliği getirme!

Ortaya çıkan son bilgilere göre Instagram, bir süredir kullanıcı profillerinin daha çeşitli şekillerde özelleştirilebilmesi üzerinde çalışıyor. Şirketin bu amaç için başvurduğu yöntem ise profillere müzik eklemek. Evet Instagram MySpace zamanında kalma o özelliği geri getirmek niyetinde. Eğer bu özellik kesinleşirse bundan sonra kullanıcılar profillerine özel bir şarkı belirleyebilecekler ve o profili ziyaret eden herkes de arka fonda bu müziği dinleyecek.

Bu haberin yayılmasıyla birlikte bir grup Instagram kullanıcısı ise, söz konusu özelliğin modasının çoktan geçtiğini bu özelliğin Instagram’ı daha gürültülü bir yer haline getirmekten başka hiçbir işe yaramayacağını belirterek, bu özelliğin getirilmemesini istiyor. Tabi son söz Instagram’ın ve bakalım sosyal medya devi bu konuda nasıl bir tavır takınacak.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time