Samsung Galaxy A24’ün teknik özellikleri ortaya çıktı!

Samsung, ülkemiz dahil tüm dünyada önemli satış başarılarına imza atan Galaxy A serisini genişletmek için çalışmalarını sürdürüyor. Güney Koreli şirket, önümüzdeki dönemlerde ağustosta tanıtılan Galaxy A23‘ün halefi Galaxy A24 modelini vitrine çıkarmaya hazırlanıyor. Son olarak akıllı telefonun kilit özellikleri ortaya çıktı. Peki Samsung Galaxy A24 kullanıcılara neler sunacak?

Samsung Galaxy A24 özellikleri

Samsung Galaxy A24‘ün kilit özellikleri ortaya çıktı. The Pixel adlı YouTube kanalı, yaklaşan akıllı telefonla ilgili ayrıntılı bir video yayınladı. Buna göre cihaz, Exynos 7904 işlemciden güç alacak. 14 nm fabrikasyon süreciyle üretilen yonga seti; iki 1.8 GHz ARM Cortex-A73 ve altı 1.6 GHz ARM Cortex-A53 çekirdeklerine ek olarak Mali-G71 MP2 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Tabii akıllı telefonun güç alacağı iddia edilen yonga seti, selefinde kullanılan 6 nm mimarili Snapdragon 680G’den daha eski ve alt seviyede. Bu da cihazla ilgili akıllarda soru işaretlerine neden oldu diyebiliriz.

Samsung Galaxy A24, 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolamayla kullanıcıların karşısına çıkacak. Burada daha farklı opsiyonların olup olmadığı ise henüz net değil. Cihazla ilgili akıllardaki bir diğer soru işareti ise batarya tarafında. İddialara göre model, 15W şarj destekli 4.000 mAh’lik pille geliyor. Hatırlanacağı üzere selefinde 25W hızlarında şarj olan 5.000 mAh’lik bir batarya kullanıldı.

Akıllı telefonun OIS destekli 48 Megapiksel arka kamerayla geleceği belirtiliyor. Bunun yanı sıra 8 Megapiksel ultra geniş ve 5 Megapiksel derinlik veya makro sensöre sahip olacak. Önde ise 16 Megapiksellik bir selfie kamerası karşımıza çıkabilir.

Peki siz bu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce akıllı telefon iddia edildiği gibi selefinden daha düşük özelliklerle gelebilir mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time