SHIB fiyat artışını yeniden ateşleyebilir mi?

Meme kripto para birimi Shiba Inu ( SHIB ), geçen yıl kaydedilen benzeri görülmemiş büyümesinin gölgesinde çalışan token ile 2022’de öncelikle kırmızı bölgede işlem gördü. Meme coinlerine olan iştah azalmış gibi görünse de, SHIB’nin gelecekteki fiyat hareketi ilgi çekici olmaya devam ediyor.

SHIB fiyat artışını yeniden ateşleyebilir mi?

SHIB, platformda artan sayıda sahip kaydetmeye devam ediyor ve bir Finbold raporu , jetonun yalnızca 2022’de en az 100.000 benzersiz adres eklediğini gösteriyor. Ağ gelişimini ve genel kripto piyasası yörüngesini hesaba katarak, Shiba Inu’nun geleceğe yönelik fiyat görünümünü nasıl etkiler?

Shiba Inu’nun fiyat yörüngesi önemli ölçüde piyasa koşullarına bağlı. Bu arada, SHIB’nin fiyatı, yayın saatine göre 0,0000101 $’dan varlık ticareti ile yatay hareketler sergilemeye devam ediyor. Tokenin haftalık grafiği neredeyse %3’lük bir düzeltme gösteriyor.

SHIB 7 günlük fiyat tablosu. Kaynak: CoinMarketCap

SHIB fiyatı için sırada ne var

Birkaç hafta boyunca SHIB’nin fiyatı 0,0000098$ ile 0,000011$ arasında konsolide oldu. Özellikle, 13 Ekim’de varlık, aralığın altını doğrulayan ve potansiyel olarak yukarı doğru bir hareket için tetikleyici olarak hareket eden küçük bir sıçrama kaydetti ve token aylık mum grafiğinde vurgulandığı gibi 0.000010$’da bir destek seviyesi oluşturdu. Bununla birlikte, son kısa vadeli kazanımlara rağmen, SHIB’nin değeri 2021 sonlarında kaydedilen rekor seviyeden yaklaşık %87 düştü.

SHIB aylık mum grafiği. Kaynak: TradingView

Ancak, son fiyat hareketine dayanarak, tüccarlar hala varlığı biriktirmekten çekiniyor, dolayısıyla çıkış gücü yok.

Yasal Uyarı: Bu sitedeki içerik yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Yatırım spekülatiftir. Yatırım yaparken sermayeniz risk altındadır.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time