Spotify, Platinum isimli yeni bir abonelik seçeneği sunmaya hazırlanıyor

Spotify HiFi, Şubat 2021’de duyurulmuştu ve arada geçen zaman boyunca hakkında çok az şey duyduk. Ama artık Platinum adlı daha yüksek kaliteli bir üyelik seviyesinin yayımı yakın gibi görünüyor.

Spotify üyeliğini iptal eden bir kişi 9to5Mac ile iletişime geçerek kendisini yeniden abone olmaya davet eden e-postanın ayda 19.99 dolara (standart fiyatın iki katı) bir Spotify Platinum planından bahsettiğini söyledi. Bu Platinum planında ayrıca Spotify HiFi’dan da bahsediliyordu.

E-posta, yüksek çözünürlüklü sesin yanı sıra, tam olarak ne oldukları hakkında bir bilgimiz olmasa da Studio Sound (Stüdyo Ses), Headphone Tuner (Kulaklık Ses Ayarlayıcısı), Audio Insights (Ses Sezgisi), Library Pro (Kütüphane Pro), Playlist Pro (Oynatma Listesi Pro) ve Limited-ad (Sınırlı Reklamlı) Spotify podcast’leri gibi özelliklere de atıfta bulunuyor.

Ayrıca bu e-postada, abonelik seviyelerinin önümüzdeki 30 gün içinde kullanıma sunulacağının ve Spotify HiFi’nin muhtemelen Platinum seviyesi içerisinde bir ay içinde kullanıma sunulacağının önerildiği de belirtiliyor.

9to5mac

Apple Music, standart aboneliğin bir parçası olarak Kayıpsız ses ve Uzamsal Ses özelliğini zaten içeriyor. Bu yüzden, Spotify’ın büyük bir fiyat artışını haklı çıkarmak için daha fazlasını sunmaları gerektiğini düşünmesinin mümkün olduğunu söyleyebiliriz.

Yeniden abone olma e-postasındaki bilgiler doğruysa çok uzun bir süre beklememize gerek kalmayacak gibi gözüküyor…

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time