WhatsApp’a beklenen özellik geliyor!

Apple kısa süre önce bir sürü yeni harika özellik sunan iOS 16’yı tüm iPhone kullanıcıları için kullanıma sundu. Bunlardan biri sık sık yazım hatası yapan ve hatta yanlışlıkla mesaj gönderen kullanıcılar için hayat kurtarıcı bir özellik oldu. iOS 16 ile birlikte iPhone kullanıcıları gönderdikleri mesajlarda değişiklik yapabilmeye başladı. Şimdi ise WhatsApp, Apple’ın izinden gidiyor.

WhatsApp, Telegram, Signal ve diğerleri gibi uygulamalarla rekabet eden, dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından biridir. Milyonlarca kullanıcı, Facebook’un sahip olduğu uygulamayı günlük iletişim için kullanıyor ve şirket, geniş kitleye hitap etmek için düzenli olarak yeni özellikler ekliyor. WhatsApp, kullanıcıların bir süredir talep ettiği önceden gönderilmiş mesajları düzenlemek için yeni bir özelliği kullanıma sunmak için çalışıyor. iOS 16 güncellemesi ile Apple, iMessage kullanıcıları için benzer bir özellik eklemişti. ‘Mesajı düzenle‘ özelliği, gönderenin metnini belirli bir zaman aralığında düzenlemesine olanak tanıyacak.

Alınan bilgilere göre, WhatsApp kullanıcılarının mesajı gönderdikten sonra düzenlemek için 15 dakikası olacak ve gönderenin düzenlediği mesajın sohbet balonunda yeni bir ‘düzenlendi‘ etiketi görünecek.

Yeni düzenlenen özellik, “mesajı sil” özelliğine alternatif bir seçenek gibi görünüyor. Şu anda test edilme aşamasında olan özellik için kullanım zamanına ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorum yapın

vozol 10000 vozol 12000 vozol 12000 vozol 10000 vozol puff dizipal time